Loading...

Activiteiten

IPKW en de Ontwerp + Innovatie Prijs Gelderland

18-03-2015
In de organisatie van de Ontwerp + Innovatie Prijs is Industriepark Kleefse Waard een belangrijke partner voor OPA. 

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is een bedrijvenpark met de focus op industrie, innovatie en duurzaamheid. Op het park zijn zo’n 40 bedrijven gehuisvest die actief zijn in de productie- en/of cleantech industrie. Deze bedrijven kunnen gebruikmaken van de uitgebreide faciliteiten van het park, wat tot synergievoordelen en aantrekkelijke besparingen leidt. De afgelopen tijd heeft IPKW ingezet op meer samenwerking tussen de creatieve industrie en maakindustrie. Dat doet ze onder andere door middel van Green Industry Events.
Voor de Ontwerp + Innovatie Prijs Gelderland is IPKW sponsor van de hoofdprijs van € 7.500,00!

Green Industry Event
De toekomst is groen. Ook de industrie kijkt vooruit naar een verantwoorde wereld die minstens zoveel mogelijkheden biedt als het heden. Maar hoe ziet die toekomst er uit? Onder de naam Green Industry Event organiseert IPKW samen met wisselende partners twee keer per jaar een event met interessante onderwerpen, vooraanstaande sprekers en gezellige netwerkborrels.

Partner met OPA
Industriepark Kleefse Waard (IPKW) en Ontwerp Platform Arnhem (OPA) organiseren voor 9 april met diverse partijen een Green Industry Event met als thema Design & Technology II. Een belangrijk onderdeel van dit evenement is de bekendmaking van de winnaars van de Ontwerp + Innovatie Prijs Gelderland.
Tijdens het Green Industry Event: Design & Technology II wordt ingegaan op de vraag wat de creatieve industrie en de maakindustrie voor elkaar betekenen en hoe ze elkaar kunnen versterken.

Het programma bestaat daarnaast uit keynote sprekers Thomas Marzano (Global Head of Brand Design van Philips) en Jeroen van Erp (creatief directeur van Fabrique en lid van het Topteam Creatieve Industrie). Voor programma, zie