Loading...

Agenda

Arnhemse Nieuwe 2014

18-09-2014
Op 18 september presenteren jonge, vers afgestudeerde ArtEZ-studenten zichzelf in Showroom Arnhem als Arnhemse Nieuwe 2014.

Ieder jaar studeren tientallen talentvolle ontwerpers, kunstenaars en architecten af aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten en ArtEZ Academie voor Bouwkunst in Arnhem. In een avondvullend programma vertellen de Arnhemse Nieuwen 2014 aan de hand van het pakkende, doch aangepaste 20x20 format over hun achtergrond, werkwijze, ontwerpvisie en toekomstdromen. Hun werk zal tevens te zien zijn in een kleine pop-up tentoonstelling in Showroom Arnhem.

De Arnhemse Nieuwen van 2014 zijn:
* Stan de Natris (Graphic design)
* Doeke Wartena (Interaction Design)
* Ingrid Verweijen (Fine Art)
* Carlijn Voorneveld (Fine Art)
* Wieke Sinnige (Fashion Design)
* Karin Vlug (Fashion Design)
* Tessa Groenewoud (Product Design)
* Gerald Mulder (ArtEZ Academie van Bouwkunst)

De negende editie van Arnhemse Nieuwe is wederom een samenwerking van Ontwerp Platform Arnhem (OPA), architectuurcentrum CASA en Beeldende Kunst Arnhem. Deze drie netwerkorganisaties willen jong talent een duwtje in de rug geven en een podium bieden.

De studenten worden geselecteerd door een kleurrijke en deskundige jury bestaande uit: Peter Groot (Hoogte Twee Architecten), Hans Walraven (Beeldend Kunstenaar) , Dick van Hoff (Product Ontwerper), Jaap Kroneman (Beeldend Kunstenaar), Joris Malta (Catalogtree) , Danielle Wanders (Het Praktijkbureau) en Caroline Evers (Bedtime for Bonzo)

Graphics: posters, flyers en banners zijn ontworpen door Gijs de Heij (AN2013)
Datum: 18 september 2014
Aanvang: 20:00 uur (zaal open: 19.30 uur)
Locatie: Showroom Arnhem, Kleine Oord (naast 179), Arnhem

Voor vragen kunt u mailen of bellen met:
OPA via Sophie Schijf of 06-41266097 

terug »