Loading...

Agenda

Likejagers Fashion & Design Festival Arnhem

15-06-2017
Een avond over modeblogs, bloggers, instagram, hypes en hashtags.
 
Kim Kardashian bestaat bij de gratie van haar volgers. Hashtags bepalen onze populariteit. Wij gaan deze avond op onderzoek naar hoe mode-hypes ontstaan en naar de online-fashion sterren. Hoe verandert dit het mode-systeem? Wat betekend het als iedereen zijn eigen vlog kan uploaden en wie valt er dan nog op?
 
Bas Kosters is een van de meest uitgesproken ontwerpers van Nederland. In zijn werk benadrukt hij de rol van mode als vorm van inspiratie en zelf expressie. Kosters is niet alleen een modeontwerper, zijn werk is onderdeel van een compleet eigen wereld waar hij zelf vaak in figureert. 
 
Leroy Aznam is mede-oprichter van PR & Marketing bureau IVY LEE in Amsterdam en Antwerpen. Ooit begon hij met de blog commedesleroi.com. Het succes van deze blog was de voedingsbodem voor het succesvolle IVY LEE. 
 
 Lucy de Boer komt het verhaal vertellen achter de likes van lovelybylucy.com en waarom zij heeft besloten om te stoppen met bloggen.
Lucy de Boer is helaas verhinderd maar wij hebben gelukkig een zeer fijne vervanger gevonden: Sanne Bolten. Sanne schrijft onder andere voor titels als Glamour en Vogue Nederland en heeft nieuwe media en digitale cultuur aan de UVA gestudeerd. Vanuit deze ervaring zal ze donderdag gaan vertellen over de digitale media mode cultuur.
 
Datum: donderdag 15 juni
Aanvang: 20.00 uur (zaal open 19.30)
Locatie: Showroom Arnhem, Langstraat 20
 
Entree: € 8,00 (studenten €3, Studenten HAN-IPO en OPA members/familie gratis)
www.o-p-a.nl / info@o-p-a.nl 

tickets nu ook in de voorverkoop: https://fdfa.wetickets.shop
 
Subsidie: Stimuleringsfonds Creatieve Industrie
Sponsor: HAN-ipo
Ontwerp: Kim van Es
 


 

terug »