Loading...

Nieuws

ArtEZ finals 1-5 juli

05-07-2015
DREAMS NEED AIR

Het is overal om ons heen, zonder dat we het door hebben. In de stof van je broek. In het ontwerp van je theepot. Aan je muur. In de nieuwste aflevering van je favoriete serie. Op elke vierkante meter kun je wel de vingerafdruk van een ambitieuze maker vinden. Deze mensen geven de wereld vorm zoals wij hem straks nodig zullen hebben.
Ook dit jaar studeren weer zo’n honderdvijftig jonge talenten van ArtEZ af. Een plek waar ze hebben geleerd dat alles wat ze bedenken werkelijk maakbaar is. Ze hebben hun creativiteit ontwikkeld tot het punt dat ze daarmee hun bijdrage aan de veranderende wereld kunnen leveren. Zeven studierichtingen met elk hun eigen gezicht zullen zich verspreiden over de verdiepingen van het leegstaande ABN-AMRO-gebouw. Niet alleen om zichzelf te presenteren, maar ook om te laten zien dat ze er eigenlijk altijd al geweest zijn. Dat Lichting 2015 en hun werk deel uitmaken van ieders dagelijks leven. 
Zij zullen degenen zijn die in constant gesprek met ons de wereld van morgen vormgeven. Na vier jaar hun dromen te hebben laten groeien komt nu de zuurstof erbij die nodig is om deze dromen leven in te blazen. 

Kom de eindexamenexpositie van de ArtEZ afstudeerders bekijken!
Lees en bekijk ook: ArtEZ Finals 2015 magazine


Locatie: Gele Rijdersplein 15-17-21, Arnhem (oude ABN AMRO bank)
Openings tijden: 1-3 juli, 10:30 - 20:30 / 4-5- juli 11:00 - 17:00
Meer info: via

terug »