Loading...

Nieuws

De Gelderlander en de Ontwerp + Innovatie Prijs

28-02-2015
Op 26 februari werden de nominaties van de Ontwerp + Innovatie Prijs Gelderland bekend gemaakt tijdens de Gelderse Nacht van de Economie.
Dagblad de Gelderlander is hierin een belangrijke partner voor OPA.
Rond Ontwerp + Innovatie kwam 27 februari een speciale Gelderlander bijlage uit i.s.m. OPA.

In deze Innovatie-bijlage zijn vanzelfsprekend achtergronden over de nominaties voor de prijs te vinden, maar ook over OPA en OPA's DNA.
Bovenal zijn er artikelen met informatie over zeer interessante partijen op het vlak van Gelders Ontwerp en Innovatie: IPKW, PCTMG en Cultuurmij Oost en de twee andere Gelderse ontwerp platforms Nijmeegs Ontwerp Platform en Achterhoeks Design Café

Ook is er aandacht voor onderwijs waaronder de diverse ontwerp en engineering opleidingen van HAN zoals Bouwkunde, Automotive, Industrieel Product Ontwerpen, Communicatie & Multimedia Design. Daarnaast worden de cultuuropleidingen van de Radboud Universiteit en het post-academische traject van het ArtEZ Art Business Centre.

Via de website van De Gelderlander kan tot 8 april 12:00 gestemd worden op de nominaties voor de Gelderlander Publieks Award van de Ontwerp + Innovatie Prijs.

terug »