Loading...

Nieuws

MAD Fest: Music, Art & Design

05-12-2014
Uniek festival combineert Music, Art & Design

Met de slogan ’Kickstart your creative heart' zet MAD Fest zich op de kaart als hét festival waarin drie disciplines tot bijzondere uiting komen. Op 31 januari 2015 zal Deventer poppodium het Burgerweeshuis functioneren als festivallocatie voor de tweede editie van het Music, Art & Design (MAD) Fest. Onder andere legendarisch ontwerper David Carson (US), meestergitaarbouwer Flip Scipio (US), de band Paulusma, ontwerper/illustrator Ben Newman (UK) en ontwerper Max Kisman staan op het programma. 


Wat is MAD Fest eigenlijk? De letters MAD staan voor Music, Art en Design en geeft daarmee aan dat het hier om de viering van creativiteit gaat. Bovendien staat deze keer het thema LEF daarbij centraal. (inter)nationale en lokale sprekers, ontwerpers, kunstenaars en muzikanten zullen het publiek op hun eigen manier inspireren. Daarnaast kan je ook deelnemen aan allerlei bijzondere activiteiten, zoals een kleine opnamestudio waar je kan bijdragen aan een muzikaal stuk. Je kan jouw eigen MAD Fest souvenir zeefdrukken waarvoor o.a. Ben Newman, Max Kisman en David Carson speciaal voor deze gelegenheid een ontwerp zullen maken. Of kijk op je gemak naar de verschillende tentoongestelde werken van een aantal mensen die ook op het programma staan.

Genoeg te zien, te horen, te beleven, te doen en te leren op dit unieke inspiratiefestival in hartje Deventer. De kaarten zijn slechts 15 euro (voor BNO-leden 13,50) en de voorverkoop is al begonnen via Het Burgerweeshuis! Je kan MAD Fest ook benodigde financiële steun geven met een pakket à 100 euro waarin twee kaarten en natuurlijk nog een aantal extra's zitten. 

Toon lef en creativiteit en kickstart your creative heart! Op www.madfest.nl vind je meer uitgebreide informatie.
Een impressie van MAD Fest 2012 vind je hier

MAD Fest 2015 - Kickstart your creative heart!
Locatie: Het Burgerweeshuis, Deventer
Datum: 31 januari 2015 (14:00 - 22:00 u)
Kaarten: 15,- / 13,50  (excl. servicekosten) via www.burgerweeshuis.nl 

terug »