Loading...

Nieuws

OPA en Facing Pages

02-03-2014
OPA ondersteunt Facing Pages, hèt festival over Independant Magazines dat plaats vindt op 28 en 29 maart in Showroom Arnhem, georganiseerd door de heren van OK Parking.
Tijdens Facing Pages presenteren en bediscussieëren internationale sprekers tijdschriften die vanuit een dringende drang tot drukken zijn ontstaan.
Daarnaast is er tot 7 april een tentoonstelling en zijn er via de Pop-up winkel van Athenaeum weer fantastische, legendarische, obscure, bekende en zeldzaame uitgaves te koop

Facing Pages 2014 stelt Independant Magazines centraal vanuit het dubbelthema: ACTIVISM-ESCAPISM. Enerzijds kunnen tijdschriften aansporen tot het ondernemen van actie en innemen van standpunten, anderzijds zijn er ook magazines waarin je volkomen weg kan zwijmelen en die mogelijkheid bieden om je te ontrekken aan de realiteit van alle dag.

Simon Esterson
OPA's support bestaat naast ambassadeursschap en promotie via een te gekke poster- en flyercampagne die onderweg is, ook uit het financieel adopteren van Simon Esterson uit Londen, magazine-kenner en oprichter van bijv. Blueprint en Eye en met een enorme kennis over independant magazines. Simon zal beide dagen aan de hand van magazines een introductie geven in relatie tot de dagthema's ACTIVISM en ESCAPISM.
Simon is een graag geziene gast op Facing pages en werd er in 2012 onderschept voor een interview, zie (en ook banner)

AANBIEDINGEN:
Een goed moment om familie van OPA te worden overigens want....
OPA familie (golmembers/supporters etc.) krijgen voor Facing Pages 20% korting op de entree d.w.z: € 80,00 voor een 2-daagse pas i.p.v. € 100,00 en € 44,00 voor een 1 daagse pas i.p.v. € 55,00.
Je kan je hiervoor aanmelden via OPA, maar...... VOL=VOL

Ben je geen OPA familie, of kan je niet de hele dag, dan kan je ook alleen de lezingen van Simon Esterson bijwonen: € 10,00 voor beide lezingen en  € 5,50 voor één lezing. Je kan op 28 en 29 maart om 10.45  bij Showroom een kaartje kopen of je alvast aanmelden via OPA, want ook hier geldt: VOL=VOL
 

terug »