Loading...

Nieuws

OPA zoekt nieuwe supporters

PRESENTATIE NIEUWE OPA_ Wat maakt Arnhem een innovatieve, creatieve stad waar we allemaal graag werken en wonen? Onder andere instellingen en initiatieven als ArtEZ, Museum Arnhem, het Modekwartier, Fashion and Design Festival Arnhem etc. Arnhem is de thuisstad van vele ontwerpers en geïnteresseerden op het gebied van mode, grafische-, interactieve- en productvormgeving.

Een inspirerend platform voor ontwerp kan daarom niet ontbreken, sinds 2004 vervult Ontwerp Platform Arnhem OPA deze rol. Verbindingen stimuleren tussen bedrijven, instellingen, ontwerpers en publiek en het inspireren en motiveren en professionaliseren van het regionale ontwerpveld is de missie van OPA. Hierdoor geeft OPA een kwalitatieve impuls aan het ontwerp klimaat in Arnhem en omstreken. Daar zijn we trots op en dat willen we goed blijven doen.
 
Maar dat kunnen we niet alleen!

Daarom presenteren wij ons op 20 april om op een persoonlijke manier kennis te maken met het nieuwe OPA en de drijvende krachten achter OPA. Heeft u interesse om hierbij aanwezig te zijn? Dan horen wij graag van u. Dan sturen wij u extra informatie toe.

info@o-p-a.nl
 

terug »