Loading...

Nieuws

Studio Hands maakt ontwerp voor posters en flyers voor de avond Biomimicry

13-11-2016
De posters en flyers voor de avond met het thema: Biomimcry zijn ontworpen door Studio Hands.

Bananenbladeren van de toko, papier van waterplanten van Antalis, fel neon en zeefdrukken bij PlaatsMaken. Studio Hands ontwierp voor deze avond een serie posters geïnspireerd op het thema biomimicry. Waarbij het thema niet alleen terug te vinden is in beeld maar ook in het materiaal.

Studio Hands over Studio Hands:

Wij willen de wereld een beetje beter maken. Wij zijn ervan overtuigd dat heldere visuele communicatie hierin een grote rol kan spelen. Daarom streven wij er naar om de hoogste kwaliteit te leveren in grafisch ontwerp voor opdrachtgevers waarvan wij voelen dat ze datzelfde doel najagen.

Wij vertalen complexe ideeën op een creatieve manier naar heldere visuele communicatie. Voor elke opdracht zoeken we een krachtig concept om van daaruit een uniek en communicatief ontwerp te ontwikkelen. We experimenteren graag en werken het liefst met onze handen, omdat wij menen dat dit voor elk project bijdraagt tot een unieke uitstraling, juist nu het leven meer en meer digitaal wordt.

We geven vorm aan visuele identiteiten, campagnes, websites en boeken. Verder zijn we ook werkzaam op projecten onder deze noemers: Activatie & Campagnes, Art Direction & Creative Direction, Branding & Identiteit, Logo ontwerp, Conceptontwikkeling, Commercials & Reclame, Film & Animatie, Illustratie, Design voor Social Media, Drukwerk, Signing, Website ontwerp. 

terug »