Loading...

Organisatie

Missie & doelstelling

Ontwerp Platform Arnhem OPA is er voor ontwerpers op zoek naar inspiratie en uitwisseling, bedrijven die baat hebben bij creatieven, innovatieve maak-industrieën, onderzoekers, architecten, drukkerijen, notariaat, advocaten, branding-bureau's, studenten van ArtEZ, HAN en ROC RijnIJssel en cultuurliefhebbers & beleidsmakers.

Visie Ontwerp Platform Arnhem OPA:

“OPA GEEFT EEN KWALITATIEVE IMPULS AAN HET ONTWERPKLIMAAT IN ARNHEM EN OMSTREKEN DOOR TE INSPIREREN EN MOTIVEREN”

OPA profileert zich internationaal door in te spelen op internationale tendensen. OPA zal zich als belangrijk cultureel platform ontwikkelen en profileert zich daarmee op vormgevingsgebied als grote speler buiten de Randstad. OPA zorgt voor een continu prikkelend gesprek en daarmee voor een gezond ontwerpklimaat. OPA staat altijd open voor ad hoc kansen om vorm te geven aan OPA’s missie om nieuwe ontwikkelingen binnen de ontwerp wereld te signaleren, te presenteren en te bespreken. OPA streeft ernaar om een kleine fexibele organisatie te blijven, die in staat is op ad hoc momenten in te springen. En hierdoor actueel, verrassend, prikkelend en relevant zal blijven.

Missie Ontwerp Platform Arnhem OPA:

“OPA IS EEN HOOGWAARDIG, INHOUDELIJK, NETWERKPLATFORM DAT HET GESPREK TUSSEN ONTWERPERS ONDERLING EN GEI╠łNTERESSEERDEN CONTINU PRIKKELT”