Ontwerp Platform Arnhem OPA is er voor ontwerpers op zoek naar inspiratie en uitwisseling, bedrijven die baat hebben bij creatieven, innovatieve maak-industrieën, onderzoekers, studenten van ArtEZ, HAN en Rijn IJssel Creatieve Industrie, cultuurliefhebbers & beleidsmakers.

OPA geeft een kwalitatieve impuls aan het ontwerpklimaat in Arnhem en omstreken door te inspireren en te motiveren.

OPA ontwikkelt zich als belangrijk cultureel platform en profileert zich daarmee op vormgevingsgebied als grote speler buiten de Randstad. OPA zorgt voor een continu prikkelend gesprek en daarmee voor een gezond ontwerpklimaat. OPA staat altijd open voor ad hoc kansen om vorm te geven aan OPA’s missie om nieuwe ontwikkelingen binnen de ontwerpwereld te signaleren, te presenteren en te bespreken.

Organisatie
OPA streeft ernaar om een kleine flexibele organisatie te zijn, die in staat is te reageren op actuele ontwikkelingen en behoeftes vanuit het werkveld. Om zo up-to-date, verrassend en relevant te blijven.

Algemeen bestuurslid
Het is van belang dat een algemeen bestuurslid verbondenheid met de organisatie en de ontwerpwereld voelt. Ook moet een algemeen bestuurslid beschikken over competenties die bijdragen aan het bestuur. Bij bestuur beslissingen moet een algemeen bestuurslid een eigen mening kunnen vormen.

Takenpakket

  • Bepaalt mee met het door bestuur gevormde beleid;
  • Spreekt zijn/haar netwerk aan;
  • Betrokken zijn bij de georganiseerde netwerk/lezing avonden.

Tijdsbesteding
Gemiddeld maximaal 4 à 6 uur per maand.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stuur een mail naar info@o-p-a.nl met het onderwerp 'Vacature bestuurslid'.

Steun OPA door member te worden en krijg naast gratis toegang tot onze avonden nog vele extra’s!